Broer Knop over zijn 6-maanden programma De Gulden Progressie

Ik heb geleerd in mijn 6-maanden VIP Coaching traject De Gulden Progressie dat eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect het belangrijkste is in mijn leven en persoonlijk leiderschap. Als ik hieraan werk heeft dat duurzame en grote impact op mijn levensgeluk, mijn familie, mijn vrienden, mijn zakenrelaties, mijn persoonlijke zingeving, mijn bijdrage aan de maatschappij en mijn organisatiesucces. Ik geloof dat elk mens hier wel iets of veel in te doen heeft, voordat we in staat zijn om liefdevol leiderschap te vertonen. Je leert jezelf zoveel beter kennen. Zaken die je hebt aangeleerd, maar eigenlijk helemaal niet van jou zijn. Zaken waaraan ik tijd en energie heb besteed, waarvan ik  mij nu realiseer dat het verloren gelukstijd is geweest. Het heeft mij de ogen geopend over wie ik werkelijk ben. Juist dit beeld maakt dat ik volledig congruent en moeiteloos die zaken kan creëren, waar ik in mijn hart van droom. Ik zie steeds beter en sneller wat ik echt vanuit mijn hart wil leven. Dat is ook de reden dat ik hier meer over wil leren en daarom vervolg ik mijn ontdekkingsreis met het jaartraject De Gulden Progressie van Liefdevol Leiderschap

Scroll naar boven