Wie ben ik

MIJN DROOM!

Eigenlijk heeft mijn droom zich in de jaren gevormd.
En het begon eigenlijk al heel vroeg in mijn leven wanneer mijn moeder zei: alles wat jij wilt doen, is mogelijk. Maar dan moet je het wel echt willen!

En zo groeide ik dus op:

Alles is mogelijk, je moet het alleen écht willen!

Als je het je kunt inbeelden, kun je het ook creëren, want je wordt wat je gelooft.

Ik ben sinds 2006 werkzaam met mijn eigen organisatie, genaamd Koorn Business B.V. 
Eerst als veranderkundige en dit is later getransformeerd naar Liefdevol Leiderschap.
Tijdens mijn carrière in loondienst heb ik ruime ervaring opgedaan met grote organisatieontwikkelingen zowel als leidinggevende als medewerker bij nationale en internationale organisaties.
Ik werkte vooral samen met veel verschillende mensen, directeuren en managers aan succesvolle organisatieontwikkelingen, waarin ik mijn honger naar avontuur en mijn volle potentieel kon ontwikkelen en benutten.

Toen begon er in 2012 iets te knagen……wat mis ik bij mezelf, mensen, ons leiderschap, onze organisaties en in onze samenleving? Om deze vraag te beantwoorden, heb ik wel even gedaan. Ik kon het niet in 1 woord vatten, maar ik voelde het wel. Ik wist wel waar het over ging, maar ik kon het niet in woorden uitdrukken. Toen ben ik mijn ontdekkingsreis gestart en op een gegeven moment wist ik het. Wij zijn liefdeswezens, maar de liefde is in vele mensen verborgen onder van alles wat niet bij ons hoort. We zijn hierdoor uit balans geraakt. Het is een groot bewustwordingsproces, die start bij onze eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect om zo ons liefdesbewustzijn te ontwikkelen. Te worden wie wij werkelijk zijn. Dan kunnen we co-creeren op basis van gelijkwaardigheid en een voorbeeld zijn voor anderen.

Welke ontwikkeling wil ik zien in de wereld

En zo transformeerde ik en Koorn Business in 2013 naar mijn nieuwetijdsorganisatie Liefdevol Leiderschap. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen, maar zeker ook leiders en ondernemers te leren hoe ze liefdevol leiderschap kunnen ontwikkelen. Ik bedoel hier dus allerlei soorten mensen en ook allerlei soorten leiders en ondernemers. Hierdoor zullen wij weer in balans komen en ons bewust worden van onze liefdeskracht. En dit zal leiden naar mensen, die hun grootste dromen gaan realiseren en levensgeluk, maatschappelijke zingeving, voldoening en organisatiesucces leren optellen en vermenigvuldigen. Als Liefdevol Leiderschap zich gaat manifesteren in de leiders van deze wereld, welk effect zal dit dan hebben op organisaties, ondernemingen, regeringen zowel op nationaal en internationaal niveau? Mijn hart zegt dat de wereld staat te springen om liefdevolle mensen en leiders, die een voorbeeld durven stellen op basis van eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect – en dus liefdesbewustzijn.

Is dit bewustwordingsproces gemakkelijk? Nee! Waarom zou je het dan willen? Nou dat zal ik je vertellen. Liefde creëert en liefdeloosheid vernietigt. Van vernietiging worden de meeste van ons niet blij. Van creatie wel! Je zult je bewust worden waar jij nog in je eigen leven liefdeloosheden bij je draagt. Deze liefdeloosheden ga je helen in jezelf en gaandeweg ga je het meest betekenisvolle en liefdevolle leven leiden, waarvan je het bestaan niet wist. Je zult net als ik de smaak te pakken krijgen als je deze weg gaat. Je gaat ervaren dat jij een creator bent in jouw leven en dat hierin dus alles mogelijk is. En hoe meer je liefdesbewustzijn zich zal ontwikkelen hoe meer jij ook een voorbeeld zult zijn op weg naar je eigen meesterschap. En zo creëren we samen een waterkringeffect van liefde, die zal leiden naar collectief Liefdevol Leiderschap op weg naar een gebalanceerde en liefdevolle samenleving.

Word jij hier enthousiast van? Roep jouw hart nu keihard: “dat wil ik ook!” En vraag je je af waar je kunt beginnen om Liefdevol Leiderschap te ontwikkelen? Je kunt je aanmelden voor het maandelijkse  online event De Bewustzijnsverhoger of voor het 1 op 1 video-consult met mij genaamd de Bewustzijnscan.

Astrid is voor haar studie European Business Administration afgestudeerd aan the University of Wolverhampton. Zij is zich vervolgens gaan specialiseren in organisatieontwikkeling aan de Business Universiteit Nyenrode. Zij is tevens gecertificeerd als train the trainer kernkwadranten van Daniel Ofman. Astrid is van nature vooral een autodidact en heeft dit vak gekozen om zichzelf op diverse terreinen te blijven uitdagen en zichzelf duurzaam te ontwikkelen. Zo heeft zij onder andere vanwege haar persoonlijke interesse betreffende energieleer de studie Klassieke Chinese Geneeskunde bij de Academie Qing Bai gevolgd. De afgelopen jaren heeft zij zich volledig bezig gehouden met het doorgronden van de heilige geometrie en liefdesbewustZIJN in persoonlijk en zakelijk leiderschap. Al deze kennis en expertise wil ze graag delen met mensen en ambitieuze leiders en ondernemers, die een liefdevol voorbeeld willen zijn in deze wereld.

Visie en werkwijze

Het is mijn zielsmissie om zoveel mogelijk liefdevolle leiders geboren te laten worden in deze wereld! Liefdevol Leiderschap richt zich op de begeleiding van mensen, die hun liefdeskracht willen ontdekken en ontwikkelen en willen verbinden met het oneindige onvoorwaardelijke liefdesveld op weg naar een liefdevolle en gebalanceerde samenleving. Het gaat om het ontwaken en bewustworden van wie jij werkelijk bent, zodat je hart weer dieper kan openen op alle lagen van bewustzijn.

Liefdevol Leiderschap richt zich op de bewustwordingsprocessen van liefdesbewustzijn. Het hart is het centrum van ons hele menselijke bestaan. Kiezen om je over te geven aan je innerlijke liefdeskracht. Hier kunnen alleen maar hele mooie creaties uit voort komen, want dat houdt deze keuze impliciet in. Bewustwording kan niet ontstaan gebaseerd op manipulaties, methodieken en trucjes. Het is allemaal gebaseerd op wat jij uit vrije wil verkiest en wilt creëren. We willen allemaal innerlijke vrede en onvoorwaardelijke liefde ervaren. En dat kan ook als je de controle durft los te laten en liefde haar gang laat gaan. Liefde weet in al haar regenboogkleuren wat jij nodig hebt. Het is voor ons brein niet logisch, maar het klopt altijd. Vanuit een veilig en gedragen liefdesveld ga jij ervaren wie jij werkelijk bent en wat jij vanuit je hart wilt leven. Dit doen we op allerlei manieren en allerlei vormen. Je gaat je liefdesbewustzijn ontdekken en verruimen. Vanuit al jouw lagen van jouw zijn kan zich werkelijk van alles gaan manifesteren. Je kunt hierbij denken aan lagen van angsten, onzekerheden, conditioneringen, pijn, verdriet en liefdeloosheden tot verborgen schatten, acceptatie, talenten, levensgeluk, zingeving, voldoening, betekenis en liefdeskracht. Liefdesbewustzijn brengt je ook in verbinding met jouw innerlijk weten, wijsheid, waarheid , vrijheid en vrede.

Kort gezegd: we zijn meer dan alleen mens. Wij zijn liefdeswezens en bestaan uit meerdere lagen. Dit is wat we ons weer gaan herinneren in het gouden bewustzijnstijdperk. We kunnen ons dat alleen herinneren als we in onszelf naar binnen gaan en ons hart hier de hoofdrol in laten spelen.

Vanuit Liefdevol Leiderschap werken we aan en vanuit eenheidsbeleving wat liefdesbewustzijn is. Op alle mogelijke en haalbare lagen van jou activeer je, wordt je je bewust, ga je ontdekken

Scroll naar boven