Ontwikkel je liefdesbewustzijn

Liefdevol Leiderschap nodigt je uit om je te verbinden met de universele hartslag van moeder aarde en je te verenigen met elk wezen van hart tot hart.

Wat is Liefdevol Leiderschap

met Astrid Koorn

Liefdevol Leiderschap is het jezelf leiden vanuit liefdesbewustzijn. Je gaat je dus bewust worden van al jouw intelligenties en van jouw liefdeskracht en hoe je jouw innerlijke stem kunt horen en verstaan. Je gaat leren hoe je de voor jou kloppende antwoorden kunt vinden in jezelf. Je gaat leren hoe al je intelligenties samenkomen in je hart en hierdoor jou kan onderwijzen en verwonderen zoals niets en niemand anders dat kan. En deze inzichten en antwoorden ga jij leren toepassen in jouw dagelijkse leven, waardoor jij jouw hartewensen gaat manifesteren en jouw levensprioriteiten gaat voeden met liefde.

“HET HART IS HET CENTRUM VAN DIT UNIVERSUM EN ALLES WAT HIERIN LEEFT EN ADEMT.” ~ Astrid Koorn

Hoe ontwikkel je innerlijk leiderschap

Jezelf leiden vanuit liefdesbewustzijn kun je alleen leren door jouw binnenwereld in te gaan. Door het bewustzijn te verkrijgen dat jij de creator bent in jouw leven. Is Liefdevol Leiderschap dan voor iedereen gecreëerd? Ja, dat is het inderdaad! De kennis van de liefde wordt onvoldoende onderwezen en het feit dat wij creatoren zijn, betekent dat wij met het ontwikkelen van innerlijk leiderschap op alles dus invloed uit kunnen oefenen. Dit grote inzicht veranderde mijn hele leven. Uiteraard rijst dan de vraag: “maar hoe dan?”

Alles valt of staat met het bewustzijn dat jij een creator bent en verantwoordelijkheid wilt nemen voor alles wat er gebeurt in en met jou en daarbuiten. Liefdevol Leiderschap begint dus voor iedereen met het ontwikkelen van innerlijk leiderschap. Geld dat ook voor de leiders en ondernemers onder ons? Ja, dat geldt ook voor hen! Ook leiders en ondernemers zullen merken dat het ontwikkelen van innerlijk leiderschap de grootste toegevoegde waarde gaat hebben in zichzelf, hun persoonlijke leven en juist hierdoor hun zakelijk leiderschap ook (verder) gaat ontwikkelen.

Om innerlijk leiderschap te ontwikkelen heeft Liefdevol Leiderschap een mooi jaarprogramma gecreëerd. Dit jaarprogramma begint op 9 maart 2024 en heet Dans met je innerlijke regenboog. Geïnteresseerd? Lees hier dan verder.

Video-consult De Bewustzijnscan

Ben jij geinspireerd door Liefdevol Leiderschap en ben je op zoek naar een 1 op 1 video-consult t.w.v. € 99,- om jouw harteroerselen en of hartewensen te bespreken met Astrid!

Dan raad ik je aan om HIER jouw bewustZIJNscan aan te vragen.

PROGRAMMA’S

In de schatkamer van Liefdevol Leiderschap kun je diverse prachtige en inspirerende programma’s vinden. We hebben het 1 op 1 video-consult De Bewustzijnscan, het online event De Bewustzijnsverhoger, het live event De Bewustzijnssprong, verschillende zelfstudies, jaarprogramma’s Dans met je innerlijke regenboog en Ontdek je innerlijke goUd, retraites in Frankrijk, MasterHeartweekends en 1 op 1 programma’s.

Ik nodig je uit om HIER een kijkje te nemen in de Schatkamer.

Agenda

Wil je graag weten wat het eerstvolgende programma is waar je aan kunt deelnemen? Dan kun je het beste de Agenda raadplegen.

PS Omdat de betalingsmodule nog niet in bedrijf is, ontvang ik graag per e-MAIL je aanmelding!

Online event De Bewustzijnsverhoger

Wil je thuis vanuit je luie stoel eens proeven aan Liefdevol Leiderschap en meedoen aan het eerstvolgende online event De Bewustzijnsverhoger?

Lees dan HIER meer over dit event en meld je aan.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk LIEFDEVOLLE LEIDERS -mensen die leven vanuit liefdesbewustzijn – geboren te laten worden.

Scroll naar boven