Artikel: Het is mijn missie om nieuwe liefdevolle leiders geboren te laten worden

Ik herhaal het is mijn missie om nieuwe liefdevolle leiders geboren te laten worden. Het gaat hier om leiderschap in de breedste zin van het woord. Ik heb het hier in eerste instantie over persoonlijk leiderschap, Alleen als je jouw versie van liefdevol leiderschap bent geworden, kun je het voorbeeld zijn voor anderen.

We hebben Liefdevol Leiderschap nodig in vele vormen in deze wereld. Het gaat niet alleen over leiders in organisaties. Het gaat niet alleen over ondernemers die hun organisatie leiden. Nee, het gaat juist over iedereen, die leiding en verantwoordelijkheid wil nemen in hun leven en organisaties.Mensen die de regie willen pakken als het gaat over hun LIEFDESBEWUST-ZIJN.
Mensen die een voorbeeld willen zijn van Liefdevol Leiderschap. En dan bedoel ik concreet: de bewuste creatie van hun levensgeluk, hun gevoel van zingeving en het vinden van een levensdoel, waarin voldoening centraal staat.

Het gaat over het ontwikkelen van LIEFDESBEWUST-ZIJN. “Ja, wat is dat dan”, vragen mensen mij. Oftewel, wat bedoel je daarmee? Nou, ik bedoel een basis van ZIJN ont-wikkelen, Ont-wikkelen impliceert dat je die al hebt. JA, dat klopt. Alleen ligt er bij de meeste van ons, zo niet iedereen, een heleboel opgeslagen ervaringen tussen.

Dat belet ons om te leven gebaseerd op eigenliefde, eigenwaarde en zelf-respect. Dit is exact de basis van liefdeloosheid. En we hebben met z’n allen veel te maken met liefdeloosheid in welke vorm dan ook. Maar je kunt je niet achter de liefdeloosheden van een ander verstoppen……Liefdevol Leiderschap begint bij jou! En bij het willen stellen van een voorbeeld van liefde. Kort gezegd: het laten groeien van jouw liefde. En dus ook (korte) metten maken met jouw liefdeloosheden. Het creëren van LIEFDESBEWUSTZIJN, zodat het mooiste van jou ‘ontdekt’ kan worden. Namelijk wie jij werkelijk bent.

Ik kan niet wachten…… Ik ben zo benieuwd wie dit avontuur als pionier gaat omarmen…. Nu heb ik een nieuwe strategie bedacht. Een nieuwe strategie die voor iedereen die Liefdevol Leiderschap wil ontwikkelen mogelijk is. En gemakkelijk en laagdrempelig. En ook nog tegen een schappelijke prijs.

Hierom ben ik bezig online trainingen te creëren  over allerlei onderwerpen van Liefdevol Leiderschap. De eerste online training Persoonlijke balans is nu beschikbaar.

Wil je deze training volgen en kon je niet bij de ‘live opname’ zijn? Dat kan! Deze online training is nu beschikbaar voor iedereen.

Meld je hier aan voor de online training persoonlijke balans

Scroll naar boven