Liefdevol Leiderschap gaat altijd alleen maar over jou

Als ik ergens elke dag bewuste aandacht aan geef, dan is het wel mijn persoonlijke balans. Hoe meer ik in balans ben hoe meer ik kan manifesteren wie ik werkelijk ben. Dit is mij niet komen aanwaaien in de zin dat je deze wijsheid buiten jezelf vindt. Dat is niet zo. 

Laatst vertelde ik mijn vriendin dat de Dalai Lama elke dag om 04.00 uur zijn bed uit gaat en dan gaat mediteren zoals hij dat gewoon is. Hij organiseert elke dag zijn zijnstijd zoals ik dat noem. Hierin brengt hij zichzelf elke dag persoonlijk in balans.

Hij heeft dit nodig om met zichzelf tijd door te brengen, zodat hij zijn missie wereldkundig kan maken en dat ook nu nog (nu die in de tachtig is) vol kan blijven houden. Zo belangrijk is persoonlijke balans dus. 

En om deze reden heb ik ook een dagprogramma ontwikkeld om jouw persoonlijke balans te laten ontdekken en nieuwe inzichten op te doen. Wat heb jij nu nodig om persoonlijk in balans te komen en wat is er voor nodig om dit te ervaren?

Dat ga je onder andere ontdekken in het dagprogramma persoonlijke balans in werk en leven dat plaatsvindt op vrijdag 1 maart 2019.

Hier lees je meer over dit dagprogramma 

Weet jij al dat je meer tijd nodig hebt om je persoonlijke balans te ontdekken? Heb je jezelf de afgelopen tijd te weinig bezinning en zijnstijd gegeven? Weet je dat je dit op dit moment erg hard nodig hebt? Wil je bepaalde zaken voor jezelf onder de loep nemen? Roept je hart dat dit nu prioriteit heeft in jouw leven?

Eind april 2019 bieden we een weekretraite aan in het mooie wijngebied in Frankrijk. Een week leren, genieten, ontdekken, dansen, rusten en plezier.

Meer informatie over de retraite lees je hier.

Ik heb veel en dure training gevolgd over het ontwikkelen van leiderschap, ondernemerschap en organisaties. Op een gegeven moment ontdekte ik dat er elk jaar nieuwe programma’s waren over de nieuwste trends en nieuwste inzichten over leiderschap, ondernemerschap en organisaties. Elk jaar werden er ook nieuwe methodieken, modellen en ideeën gepresenteerd, die je wel moest kennen om een echte leider te zijn. 

Totdat ik ontdekte dat het allemaal informatie en kennis was die geen aansluiting had bij wie ik ben en wie ik wil zijn? Ik zag dat vele leiders deze methodieken en modellen aanpakte om te laten zien dat ze goede leiders zouden zijn. Dan hadden ze weer iets nieuws om te laten zien.

Echter, ik ontdekte dat mijn ik en leiderschap hier helemaal niet van ontwikkelde. Door steeds nieuwe methodieken en modellen toe te passen, leerde ik niets over mezelf. Het ging over van alles en nog wat, maar nooit over mij.

Inmiddels weet ik dat leiderschap zich ontwikkelt van binnenuit en niet van buitenaf. En als je van binnenuit gaat ontwikkelen, wordt het spannend en heel interessant. Dan ga je op ontdekkingsreis en op avontuur. 

Om je mee te nemen op deze fantastische ontdekkingsreis heb ik een heel mooi programma ontworpen, waarin je 6 maanden lang je 7 intelligenties gaat ontdekken. Je gaat je kracht als mens en als leider ontdekken en eren. Tevens krijg je inzichten wat jij nog meer wilt ervaren in jouw leven. En hoe je dit vorm wilt geven. En hoe je je eigenwaarde, je eigenliefde en je je zelfrespect kunt vergroten naar duurzaam geluk, zingeving en succes.

12 april 2019 starten we weer met het 6-maanden leiderschapsprogramma De ontdekkingsreis van de 7 intelligenties.

Let op: 8 personen krijgen de eer om zichzelf deze reis te gunnen. Dat is natuurlijk ook de eerste uitdaging waar deze reis mee begint. Beslis jij nu om vanuit eigenliefde op ontdekkingsreis te gaan met Liefdevol Leiderschap?

Meer informatie over dit programma lees je hier.

Zoek jij een programma dat eindelijk eens alleen over jou gaat? Zonder afleiding? Maar weet je nog niet wat het beste bij jou past? Wil je dit eigenlijk ook eens verkennen tijdens een oriënterend gesprek? Geen probleem. Elke week plan ik tijd in voor een aantal oriënterende gesprekken.

Spreekt Liefdevol Leiderschap je aan en ben je op zoek naar iemand die jou kan begeleiden en inspireren? Meld je hier dan aan voor een gesprek.

Scroll naar boven