Verhoog je frequentie

Eerder schreef ik al “liefdeloos leiderschap is voorbij”. Wij worden gestimuleerd in het huidige systeem om ons op een bepaalde manier te gedragen. Daar zijn wij het vaak zelf allang niet meer mee eens, maar toch doen we er nog aan mee. Je weet dat je tegen jezelf ingaat en dat dit allerlei consequenties heeft voor je gezondheid, je relatie, je gezin, je vrienden, je leiderschap, je vertrouwen in je organisatie, de kwaliteit van dienstverlening, je reputatie, etc.

We gedragen ons nog zo, omdat we denken dat de consequenties te groot zullen zijn en we gezichtsverlies zullen ervaren.

Niets is echter minder waar. Je overziet op dit moment niet welke consequenties het al heeft in je leven en dat je naar jezelf toe al gezichtsverlies lijdt. Alles wordt afgewogen aan geld. Daar doen we alles voor. En achter dit gedrag zit een angst voor tekort.

Eigenlijk is veel van wat je doet op angst gebaseerd. Dat zien we zelf niet, want we zijn ons niet bewust van onszelf. We zijn ons niet bewust van het feit dat we leven in angst.

Het gevestigde systeem wil je ook graag in deze staat van bewustzijn houden. Zo is het in staat om via jouw onbewuste zijn je alles te laten doen wat het wil. Dit systeem zegt ook dat jij geen vrije wil hebt en dat deze niet bestaat.

En als jij je bewustzijn niet verhoogt, zal dit inderdaad het geval zijn. Dan zul je nooit ervaren dat er veel meer in deze wereld is, dat je veel gelukkiger zal maken, waardoor je een gevoel van totale zingeving ervaart en dat jouw unieke talenten maximaal worden benut voor jezelf en het geheel.

Dit geluk, deze zingeving en dit succes kun je alleen gaan ervaren als je je frequentie verhoogt. Met andere woorden: je verhoogt je bewustzijn.

Wij zitten te springen om moedige en bewuste leiders die dit liefdevolle voorbeeld willen stellen. Het reproductie-effect en dus impact zal het grootste zijn als leiders in de hoogste regionen dit voorbeeld gaan stellen. Dan zullen er namelijk in hoog tempo nieuwe liefdevolle leiders binnen en buiten deze organisatie geboren worden.

Leiders die bewust leiden op basis van eigenliefde, eigenwaarde en zelfrespect. Niet omdat ze hechten aan de status van leider, maar omdat hun talenten maximaal benut worden in deze rol. En tevens omdat deze rol iedereen inspireert om haar verantwoordelijkheid te laten nemen. Dan ontstaat er namelijk collectief leiderschap.

En deze leiders hebben we absoluut nodig om te laten ontstaan wat we nu nodig hebben. En dat is niet meer oorlog, ontbossing, vaccinaties, chemische medicijnen, verzekeringen, etc.  

Nee, dat vereist zelfkennis en bewustzijn op alle lagen. Dat vereist een innerlijke ontdekkingsreis door leiders die in zichzelf geloven. Die geloven dat we met elkaar deze ‘shift’ kunnen maken. Dat we door onze frequentie te verhogen toegang krijgen tot een wereld, die tot nog toe alleen in je dromen bestond.

Een nieuwe wereld…………

Met nieuw leiderschap…….

Waarin eenieder zijn verantwoordelijkheid graag neemt……

Waardoor collectief leiderschap ontstaat……..

Op basis van liefde……………

Liefdevol Leiderschap dus!

12 april 2019 is je kans om te grijpen. Dan start het leiderschapsprogramma de ontdekkingsreis van de 7 intelligenties. En zul je leren deze intelligenties op te tellen en te vermenigvuldigen gebaseerd op eigenliefde, eigenwaarde en zelfrespect.

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Of het nu gaat over je gezondheid, je relatie, je gezin, je familie, je vrienden, je geld, je thuis, je werk, je collega’s, de natuur, je huisdieren of wat dan ook. Als liefde de hoofdrol krijgt in je leven kan ook jij paradijs op aarde creëren. En daar zijn we met z’n allen ook erg aan toe.

Hier lees je alles over het programma en kun je je aanmelden.

Let op: dit programma geef ik 2x per jaar en er kunnen slechts 8 mensen aan dit leiderschapsprogramma meedoen. 

Ik help leiders en ondernemers met het ontwikkelen van liefdevol leiderschap, waardoor ze zich bewust worden van hun eigenwaarde, hun eigenliefde en hun zelfrespect. Hierdoor zullen ze hun grootste dromen realiseren en persoonlijk geluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces leren optellen en vermenigvuldigen.

Zou je hierbij mijn hulp willen?

Dan kun je vrijblijvend een BewustZIJNscan aanvragen. Dit is een telefonische sessie van 45 minuten, waarin we nader in gaan op jouw uitdaging en hoe ik je hierbij kan helpen. Klik hier voor jouw BewustZijnscan

Scroll naar boven